Welkom op mijn site. Hier vindt u een overzicht van mijn werk en waar deze allemaal te zien zijn en te zien waren.

Mijn naam is Michel Tijsterman en ik woon en werk in Arnhem.

Ik ben  begonnen met schilderen in 2007. Hiervoor was ik wel altijd aan het tekenen maar altijd gedacht dat schilderen wel iets zou zijn waar ik later mee aan de gang wilde gaan. Maar later is nu en dus heb ik de kwasten maar eens opgepakt, de mouwen maar eens opgestroopt en ben ik begonnen.

Ik merk dat mijn werk veel verschillende mensen aanspreekt. In de loop van de jaren heb ik een stijl ontwikkeld die goed aansluit bij mij en hoe ik graag schilderijen wil maken. De nadruk ligt sterk op vorm en kleur. Ik gebruik graag heldere kleurstellingen en probeer mijn onderwerp in heldere ,enigzins abstract, vormen te vangen.

Mijn werk wordt vergeleken met stromingen als Neo-Popart en Cobra. Schilders waar ik mij door laat inspireren zijn o.a. Modigliani, Jan Sluijter, Kees van Dongen, maar ook Rembrandt, Karel Appel, Corneille.

In 2011 heb ik mijn eerste expositie mogen houden. Inmiddels heeft mijn werk op verschillende plekken in verschillende steden (o.a. Arnhem, Zeist, Utrecht, Amsterdam, Leeuwarden en Rotterdam)van Nederland gehangen. Inmiddels heb ik ook twee buitenlandse exposities op mijn naam staan namelijk in Dusseldorf en Malmo.